NYT-Yritykset

MIKSI?

”Yrittäjyyskasvatus on kasvava trendi koulutuksessa ja osa kaikkien kouluasteiden opetussuunnitelmia. Sen avulla vahvistetaan ihmisten taitoja, tietoa ja asenteita, joita he tarvitsevat menestyäkseen globaalissa taloudessa ja muuttuvassa työelämässä.” (Euroopan Komissio)

MIKÄ?

Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelma on teorian ja käytännön yhdistävä työkalu yrittäjyyden taitojenosaamisen ja asenteen opettamiseen ja oppimiseen. Ohjelma tarjoaa opiskelijalle hauskan sekä käytännönläheisen työkalun yrittäjyyden ja työelämätaitojen oppimiseen.

MITEN?

Ohjelmassa osallistujat perustavat yksin tai ryhmässä oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen, jota he pyörittävät lukukauden. Jokaiseen yritykseen valitaan vastuuhenkilöt, jotka vastaavat esimerkiksi NY-yrityksen pankkitilin hallinnasta, tehtävien jaosta, asiakassuhteista. Lukuvuoden loppuessa NY-yritys lopetetaan, tehdään tarvittavat ilmoitukset ja kertynyt voitto jaetaan yrityksen osallistujien kesken.

NY-yritykset lukuvuonna 22-23

Fresh Bistro NY

Fresh Bistro tarjoaa a la carte annoksia, catering-palveluja ja juhlatilaisuuksia kaikille, jotka tykkäävät tuoreista ja maukkaista ruoista. Valmistamme kotimaisia ruokia myös erilaisten teemojen mukaan. Huolehdimme ruoan laadusta ja asiakkaidemme tarpeista, edullisesti ja luotettavasti. Jos olette kiinnostuneita, tulkaa peremmälle maistamaan. 

Flame Chef NY

Flame Chef Ny tarjoaa kahvila- ja ravintolapalveluja sekä otamme vastaan tilauksia. Pyöritämme Cafe Into nimistä kahvilaa koulun aulassa ja meiltä löytyy myös Pop-up ravintola Bisto Intola ravintola puolen toisesta kerroksesta. Meiltä voi tilata esim. kahvitukset kokouksiin tai muihin tilaisuuksiin, toteutamme tilaukset koulun tai asiakkaan tiloissa. Palveluitamme voivat käyttää yritykset ja yksityiset henkilöt. Meihin saa yhteyttä Bistro Intolan sähköpostilla: bistrointola@sasky.fi tai soittamalla numeroon 040 632 9244. Palvelumme ovat edullisia. Tervetuloa asiakkaaksi!

High Season NY

Meidän yrityksemme tarjoaa erilaisia palveluja asiakkaille erilaisiin kokous- sekä juhlatilaisuuksiin. Palvelumme ovat suunniteltu eläkeläisille sekä työikäisille. Otamme monenlaisia tilauksia vastaan: mm. tarjoilemme sekä leivomme. Voimme järjestää tapahtumia koulun tiloissa tai koulun ulkopuolella joustavasti koko päivän aikana. 

“Jos ei taidolla, niin sitten mennään tuurilla” 

Bright Ones NY

Tarjoamme positiivisella asenteella kohtuuhintaista a la cartea sekä noutopöytä tarjoilupalveluja  suunnattuna työikäisille sekä eläkeläisille.  Meiltä on myös mahdollista tilata kahvituksia sekä juoma- ja tarjoilupalveluja erilaisiin tilaisuuksiin. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia.

Elämä on liian lyhyt keskivertopalveluun!