Tiimiopettajat/Valmentajat

Tiimiopettajat / valmentajat

MSKK:n Into Amiksen tiimiopettajat ovat valmentavia asiantuntijoita, jotka ohjaavat, tukevat ja kannustavat opiskelijan ammatillista sekä yksilöllistä kehittymistä. Opettajatiimi valmentaa 1.-3. vuoden opiskelijoista koostuvien monikulttuurisien tiimien NY-yritystoimintaa, treenejä (teoriaopintoja) sekä käytännön työskentelyä niin pop up -ravintola Bistro Intolassa, oppilaitoksen Cafe Into -kahvilassa kuin työelämäjaksoilla yhteistyökumppaniyrityksissä.

Marko Hynynen

Opettaja, liiketoiminta, ravintola-, matkailu- ja talousala
marko.hynynen@sasky.fi
p. 040 6266331

Markon vahvuutena on vahva liiketoimintaosaaminen sekä monipuolinen työelämätausta niin yrittäjänä kuin esimiestyössä erilaisissa ravintola- ja matkailualan yrityksissä.

Tarja Virtanen

Opettaja, ravintola-, catering- ja puhtausala Hygieniapassitestaaja
tarja.virtanen@sasky.fi
p. 044 728 9182

Tarjan vahvuuksia ovat vankka kokemus suurtalouskeittiöiden toiminnasta ja toimitilahuollosta sekä pitkä ja monipuolinen opettajaura.

Jaana Sydänmaanlakka

Opettaja, ravintola- ja cateringala, matkailu, TUVA, Kansainvälisyysvastaava Anniskelupassitestaaja jaana.sydanmaanlakka@sasky.fi
p. 040 537 3087

Jaanan vahvuutena on kansainvälisyystoiminta sekä ravintolan asiakaspalvelu- ja saliosaaminen. Jaanalla on usean vuoden työkokemus hotellin vastaanoton esimiestehtävistä.

Anu Huhtala

Opettaja, ravintola-, catering- ja matkailuala
anu.huhtala@sasky.fi
p. 044 728 8815

Anun vahvuutena on pitkä kokemus asiakaspalvelu- ja salityöstä, erilaisista ravintola- ja matkailualan esimiestehtävistä, operatiivisen johtamisen tehtävistä sekä tapahtumatuotannosta.