Opintopolut: KOKKI
Alli Alacarte
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Lounasruokien valmistus, 40 osp
Annosruokien valmistus, 25 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemuspalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvipalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan:
À la carte -ruoanvalmistus, 30 osp
Keke Kemumestari
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Lounasruokien valmistus, 40 osp
Annosruokien valmistus, 25 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemuspalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvipalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan:
Tilaus- ja juhlaruokien valmistus, 25 osp
Lotta Lounaskokki
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Lounasruokien valmistus, 40 osp
Annosruokien valmistus, 25 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemuspalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvipalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan:
Suurkeittiön ruokatuotanto, 25 osp
Pipsa Burgeristi
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Lounasruokien valmistus, 40 osp
Annosruokien valmistus, 25 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemuspalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvipalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan:
Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp
Petteri Bisnesman
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Lounasruokien valmistus, 40 osp
Annosruokien valmistus, 25 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemuspalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvipalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan:
Yritystoiminnan suunnittelu, 15 osp
Kosti Kansainvälistyjä
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Lounasruokien valmistus, 40 osp
Annosruokien valmistus, 25 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemuspalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvipalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan oman mielenkiintosi mukaan yhden seuraavista tutkinnon osista:
Á la carte -ruoanvalmistus, 30 osp
Tilaus- ja juhlaruokien valmistus, 25 osp
Opintopolut: TARJOILIJA
Atte Alacarte
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp
Annosruokien ja juomien tarjoilu 40 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvilapalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan:
À la carte -tarjoilu 30 osp
Kerttu Kemumestari
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp
Annosruokien ja juomien tarjoilu 40 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvilapalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan:
Tilaus- ja juhlatarjoilu 25 osp
Pinja Baarimestari
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp
Annosruokien ja juomien tarjoilu 40 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvilapalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan:
Juomien myynti ja tarjoilu 25 osp
Kaisa Cafeteria
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp
Annosruokien ja juomien tarjoilu 40 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvilapalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan:
Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp
Petteri Bisnesman
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Lounasruokien valmistus, 40 osp
Annosruokien valmistus, 25 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvilapalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan:
Yritystoiminnan suunnittelu, 15 osp
Kaisa Kansainvälistyjä
Pakolliset ammatilliset opinnot:
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
Lounasruokien valmistus, 40 osp
Annosruokien valmistus, 25 osp
Valinnaiset ammatilliset opinnot:
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Tiimissä toimiminen, 5 osp
Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kahvilapalvelut, 10 osp
Lisäksi suosittelemme valitsemaan oman mielenkiintosi
mukaan yhden seuraavista tutkinnon osista
(työelämässä oppiminen ulkomailla):
Juomien myynti ja tarjoilu 25 osp
À la carte -tarjoilu 30 osp
Tilaus- ja juhlatarjoilu 25 osp